Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 5 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
27.06.2019
Nově probíhá na Facebooku a Instagramu soutěž!
Na Facebooku a Instagramu jsme vyhlásili LETNÍ SOUTĚŽ O SADU POTRAVIN FUNNY FOOD, která je ideálním doplňkem pro jakoukoliv dětskou kuchyňku nebo obc... číst celé
10.05.2019
Nově nabízíme produkty značky Emitex!
Novinkou na našem eshopu je nabídka kvalitních fusaků, zavinovaček, rukávníků a dalších produktů značky Emitex! číst celé
01.04.2018
Nová kategorie "Kolekce"
Nově jsme zřídili kategorii "Kolekce", kde můžete najít tématicky laděné produkty a tím jsme výrazně rozšířili nabízený sortiment. Věříme, že Vás naše... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Hodnocení obchodu na Zboží.cz

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Hodnocení obchodu na Zboží.cz
Můžete si u nás vybrat zboží těchto značek:

Kočárky:

Mamas & Papas

Noordi

SILVER CROSS

Tutis

Mima

Schom

Kojenecké oblečení:

Koala

New Baby

Amma

Bobas Fashion

Baby Service

Autosedačky:

Avionaut

Coto Baby


Hračky:

Kids Concept

Mamas & Papas

Ludi

PLAYTO

Milly Mally

Bayo

Baby Mix

Bestway

Toyz

Tiny Love

B-Toys

Kojenecké potřeby:

Avent

Beaba

Emitex

Nuk

Akuku

Tommee Tippee

Belisima

Womar

Sensillo

Nábytek:

Childhome

DREWAY

New Baby

Baby Mix

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.