Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
Hodnocení obchodu na Zboží.cz

KONTAKTY

Jiří Orság, Michaela Koníková
Janáčkovo náměstí 779/3,
794 01 Krnov
tel: + 420 775 05 44 09
napište nám

NOVINKY

arr3Nová kategorie "Kolekce"Nově jsme zřídili kategorii "Kolekce", kde můžete najít tématicky laděné produkty a tím jsme výrazně... arr3Soutěž o dětský barevný stan ukončenaZdravíme všechny přátele Minibaby.cz, soutěž o dětský barevný stan byla ukončena. Průběh slosování... arr3Zúčastněte se naší soutěže na Facebooku!Vyhlásili jsme soutěž o dětský barevný stan. Věříme, že tato oblíbená hračka udělá radost třeba... arr3Ukončení doručování zásilek společnosti InTimeVážení odběratelé, z důvodu problémů s kvalitou přepravních služeb a velmi vysokému navýšení cen... arr3Nové značky Kočárků!Rozšířili jsme sortiment dětských kočárků o značky Junama, Mamas & Papas, Noordi, Red Castle a... arr3Rozšiřujeme sortiment o látkové pleny Petit LuluDo konce měsíce listopadu doplníme kategorii Látkové pleny Petit Lulu o veškerý sortiment. Prosíme...

ZBOŽÍ V AKCI


Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů e-shopu Minibaby.cz

 

1.             Udělujete tímto souhlas pro OSVČ Jiří Orság, se sídlem Janáčkovo náměstí 779/3, IČ 87719291, zapsaná u Živnostenského úřadu Krnov (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

-               jméno, příjmení

-               e-mailovou adresu

-               telefonní číslo

-               adresu/sídlo

 

2.             Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.

Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let  od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

 

3.             Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne . Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

 

4.             Zpracování osobních údajů je prováděno OSVČ Jiří Orság, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

a)             Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;

b)            Dopravce Česka pošta s.p, Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1

c)             Dopravce Geis CZ s.r.o., Zemská 211/I, 337 01 Ejpovice, okres Rokycany

 

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

 

5.             Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese objednavky@minibaby.cz.

6.             Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky minibaby.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

              měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;

              Základní funkčnosti webových stránek.

 

-               Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

 

-               Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

 

-               Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

 

-               Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

-               Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

              Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;

              Smartsupp.com, s.r.o., Milady Horákové 13, 602 00 Brno, ČR

 

 

7.             Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

-               zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,

-               vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,

-               požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

-               vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

-               požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

-               na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

-               požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

-               na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

-               podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Zpracování osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek

 

  1. Udělujete tímto souhlas pro OSVČ Jiří Orság, se sídlem Janáčkovo náměstí 779/3, IČ 87719291, zapsaná u Živnostenského úřadu Krnov (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

-           marketingové cookies (anonymní);

-           aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování na minibaby.cz).

-           aktivita uživatele na Facebookovém profilu minibaby.cz a Instagramu

-

  1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:
    1. marketingového zpracování vašich nákupních preferencí.
    2. personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní.
  2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu  1 roku, a to za účelem:
    1. marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte.
    2. personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte.
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;
    2. Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA;
    3. Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
    4. Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR;
    5. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    6. Poskytovatelem služby Zboží.cz, společnost Seznam.cz
    7. Poskytovatelem služby Heureka.cz

 

  1. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

 

  1. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

 

V Krnově  dne 24.5.2018


 

 

 

 

 

 

 


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ